PREMEU PER TORNAR A LA PÀGINA D'INICI

 

PRESENTACIÓ

CONTACTE

HISTÒRIA

MEMBRES

ENLLAÇOS

RETALLS PREMSA

 

ACTIVITATS:

REALITZADES

CALENDARI

RESULTATS

CONTACTE AMB EL WEBMESTRE.
Jornades de Tecnificació Esportiva Àrea Juvenil de la REFEJYDA
Lloret de Mar (Girona)
.
.

Organitzat per la Federació Catalana de Judo i D.A.,els dies 3 i 4 de febrer
ha tingut lloc a la ciutat de Lloret de Mar un stage tècnic de judo sobre el Plà Nacional de Tecnificació de la REFEJYDA en l'Àrea Juvenil (Infantil i Cadet).

L'equip tècnic de la Fed. Espanyola va presentar un conjunt de ponències molt interessants centrades en aquestes edats.

Els assistents a les Jornades, al voltant de 70 professors i cinturons negres de Catalunya, van participar també en tallers de treball al tatami.

El grau de satisfacció de la majoria dels participants, segons el seu propi parer, ha sigut molt alt i això ens fa pensar que s'ha assolit l'objectiu marcat.

A l'apertura de les Jornades van participar el president de la Federació Catalana de Judo i D.A., senyor Pedro M. Ruiz, el regidor d'esports de la ciutat, senyor Joaquim Teixidor i el coordinador del programa, senyor Serafin Aragüete.

Des de la Federació Catalana volem agrair a les autoritats municipals de Lloret de Mar per el recolzament institucional que ens han donat. L'alcalde, senyor Xavier Crespo, acompanyat del president de la Federació i dels regidors d'Esports i de Governació del municipi va tenir la deferència d'adreçar-se a tots els participants en l'acte de clausura de les jornades.

El Consell Català de l'Esport també va voler ser present a l'acte de clausura en la figura del seu delegat a la Provincia de Girona, senyor Josep Saguer.

En l'àmbit local volem fer palès el nostre agraïment a la col·laboració en la preparació de l'estage del Club de Judo Lloret i especialment del seu director senyor Antonio Naranjo.

Des del departament d'ensenyament de la Federació volem continuar plantejant jornades com la d'aquest cap de setmana que tant important són per
la preparació tècnica dels professors de judo.

.
Professors ponents de les Jornades. D'esquerra a dreta, els mestres Tomás Toro, Francisco Lorenzo, Julio Giménez, Luis A. Zorrilla, Juan C. Gonzalez Purriños i Maurici Casasayas.
El president de la Federació Catalana, senyor Pedro M. Ruiz fa entrega
d'una placa commemorativa d'agraïment a l'Ajuntament de Lloret de Mar en la persona del senyor Joaquim Teixidor, regidor d'Esports. Amb ells, el Coordinador de les Jornades, senyor Serafin Aragüete i el vicepresident de la Federació Catala, senyor Maurici Casasayas.
Acte d'Apertura de les Jornades
Professors de judo i cinturons negres assistents a les Jornades
Professors de judo i cinturons negres assistents a les Jornades
El professor Juan Carlos González Purriños, en la explicació de la seva ponència.
El professor Luis Antonio Zorrilla presentant el plà de Tecnificació
Talleres en tatami a càrrec dels professors Tomás Toro i Francisco Lorenzo
Acte de Clausura
D'esquerra a dreta, senyor Ignasi Riera, regidor de Governació, senyor Joaquim Teixidó, regidor d'Esports, senyor Xavier Crespo, Alcalde de Lloret de Mar i senyor Josep Saguer, delegat del Consell Català de l'Esport a la província de Girona.