PREMEU PER TORNAR A LA PÀGINA D'INICI

 

PRESENTACIÓ

CONTACTE

HISTÒRIA

MEMBRES

ENLLAÇOS

RETALLS PREMSA

 

ACTIVITATS:

REALITZADES

CALENDARI

RESULTATS

CONTACTE AMB EL WEBMESTRE

WWW.AJAE.NET

 

      

 

-09/04/06

CAMPIONAT DE TERRES DE PARLA CATALANA (MANRESA)


Manresa, 9 d'abril de 2006 - L’Equip Femení ‘A’ de Catalunya ha aconseguit la primera posició del segon Campionat de Judo de les Terres de Parla Catalana, disputat avui diumenge a Manresa, al superar en la final al País Valencià. En categoria masculina, els protagonistes han estat els mateixos, si bé en aquest cas l’or ha anat a parar a mans valencianes després de derrotar l’Equip Masculí ‘A’ català.

L’Equip Femení ‘A’ de Catalunya s’ha endut l’or en una ajustada final davant el País Valencià que s’ha decidit per tres victòries a dues. El pòdium ha quedat completat amb els tercers llocs d’Andorra i Catalunya ‘B’, equip que ha substituït a darrera hora la selecció de l’Alguer, que malgrat estar previst que participés en aquest torneig, finalment no hi ha pogut assistir.

El seleccionador dels equips femenins catalans, Pascal Tayot, s’ha mostrat al final de la competició molt satisfet dels resultats obtinguts i ha volgut destacar que “Catalunya, a nivell de competició per equips, té un conjunt molt homogeni d’un nivell molt bo”.

Tayot ha comentat que la selecció catalana femenina pot disposar de “10 o 12 judoques que estan en un nivell molt alt”, circumstància que permet ser optimista a l’hora de preparar competicions per equips.

Equip Femení 'A'
Alícia Piñero (-52kg)
Lorena Colom (-57kg)
Fàtima Ribot (-63kg)
Gemma Gimeno (-70kg)
Alícia Alonso (+70kg)

* Aquest escrit és una copia parcial del publicat a la pagina Web de la Federació Catalana de Judo (www.fedecatjudo.es) .