PREMEU PER TORNAR A LA PÀGINA D'INICI

 

PRESENTACIÓ

CONTACTE

HISTÒRIA

MEMBRES

ENLLAÇOS

RETALLS PREMSA

 

ACTIVITATS:

REALITZADES

CALENDARI

RESULTATS

CONTACTE AMB EL WEBMESTRE

WWW.AJAE.NET

 

      

 

-18/03/06

26/03/06 -01/04/06

FASE DE SECTOR SUB-23 (VALENCIA)


La Federació Catalana de Judo i Disciplines Associades ha aconseguit classificar un total de 14 judoques (sis en categoria masculina i vuit en categoria femenina) per a la Fase Final del Campionat d'Espanya Sub-23 que es disputarà els propers dies 22 i 23 d'abril a Madrid.

Els judoques catalans van fer-se amb el seu bitllet per a Madrid en la Fase Sector Est del Campionat d'Espanya, que es va celebrar el passat 1 d'abril al Pavelló Polisportiu de Picassent (València).

Per a poder participar a la Fase Final és necessari obtenir en els diferents Sectors que s'organitzen per tot el territori estatal alguna de les tres primeres places en les diferents categories de pes. En aquest sentit, l'Equip Català ha esta capaç de classificar algun judoca en tots els pesos on tenia representants, a excepció de -73kg i -90kg masculins.

El responsable de l'Equip Català Sub-23, Joan Marcual, comenta que en aquestes dues franges de pes hi ha hagut un gran nivell entre els judoques de la Comunitat Valenciana, Múrcia i Illes Balears, que conjuntament amb Catalunya són les autonomies que han participat en aquest Sector Est.

Així, els classificats catalans per a la Fase Final són, en categoria femenina, Helena Gil (-52kg), Maria del Mar Framis (-57kg), Alba Iglesias (-57kg), Marta Mestre (-63kg), Fàtima Ribot (-63kg), Gemma Gimeno (-70kg), Lídia Estivill (-70kg) i Marta Tort (-78kg).

Pel que fa a la categoria masculina, els judoques que competiran a Madrid són Àlex Timoneda (-60kg), David del Campo (-60kg), Javier Cabezas (-66kg), Àlex Iglesias (-81kg), Francesc González (-100kg) i Sergi Mesa (-100kg).

* Aquest escrit és una copia parcial del publicat a la pagina Web de la Federació Catalana de Judo (www.fedecatjudo.es) .